Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής
...Ο Πάγος και το Παγωτό, από την παραγωγή έως την κατανάλωση, είναι από τα πλέον ευαίσθητα προϊόντα και ο Καταναλωτής αξίζει το σεβασμό μας...
Κανόνες Ορθής Υγιεινής Πρακτικής
1. Ο Πάγος μας παράγεται από πόσιμο νερό του δικτύου, το οποίο κατόπιν πολλαπλών ειδικών φίλτρων επεξεργασίας, παρουσιάζει στις φυσικοχημικές αναλύσεις του, τις προδιαγραφές που ορίζει η Ε. Ε. ως προς την "Ποιότητα Νερού Ανθρώπινης Κατανάλωσης."
2. Οι μονάδες παραγωγής διαθέτουν αυτόματα αντιμικροβιακά συστήματα καθαρισμού AGION.
3. Η αποθήκευση γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε ειδικές πλαστικές παλέτες κατάλληλες για τρόφιμα.
4. Διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα υγιεινής. Ενδελεχή τήρηση των κανόνων απολυμάνσεων και καθαρισμών. Παραμετροποίηση αποφυγής άμεσης επαφής ανθρώπινου παράγοντα με το προϊόν.
ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ HACCP ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2018

Food safety Management

Q-Food Safe
